Om oss

Griselekkert.no ble etablert i 2018 med en visjon om å tilby et bredt produktsortiment med vekt på spansk design og interiør. 

Vi tilbyr møbler i en rekke forskjellige segmenter, og vi er svært opptatt av å kunne tilfredsstille våre kunders behov. Vi skiller oss fra andre interiørbutikker ved at vi har enerett på flere spanske leverandører, noe som betyr at tilbyr eksklusive og unike merker. 

Griselekkert.no er ikke bare en stor nettbutikk, men vi har også fysiske lokaler på Rena. 

Vi ønsker å fremstå som en ledende interiørbutikk i Norge og vi jobber aktivt med å kunne yte god service og gi profesjonell veileding til alle våre kunder.

Vi har et stort hovedfokus på kvalitet, og vi kvalitetstester alle våre produkter før vi sender dem ut. Vi samarbeider tett med med noen av de fremste merkevarene i spania, som bla ITEM, Denzzo og Ixia. Blandt de Norske verkevarene tilbyr vi Trend Collection, light and living og Martinesen.

Griselekkert.no er pr dags dato under omstrukturerering hvor vi i hovedsak konsentrerer oss om å spisse produktutvalgetvalget mot våre seriøse, spanske leverandører

Daglig leder 

Ulla Wigdahl